torek, 17. september 2013

Krištof

Zadnje čase me poti vodijo po gostilnah, tako da sem se v mislih malo za šalo, malo zares, že igrala z idejo o zamenjavi kariere. Včeraj sem bila po dolgem času pri Krištofu iz Predoselj. Mene je ta gostilna s tradicijo in bogatimi koreninami očarala že mnogo let nazaj, ko sem se potepala po gorenjskih koncih in iskala eno fajn gostilno. Še danes se spominjam okusne in že na oko vabljive čemaževe juhice v kateri so plavale ivanščice. Pri njih se čas ustavi, duša umiri, brbončice pa plešejo svoj ples veselja in užitkov. Ne bom zgubljala besed za stvari, ki jih je treba doživeti. Tisti, ki jo poznate tako veste zakaj se gre, ostali pa brž pot pod noge in proti Kranju. Jaz bom zagotovo kmalu spet tam.

Facebook fani  lahko najdete in lajkate njihovo stran tukaj.

Takoj ob cesti na Brdo

Dobrodošli

Vabljivo 

Nasvet dneva

Za večerno romantiko



Vse sorte se najde po njihovih predalih

Zadelo me je od metinega soka z ingverjem

Pejmo v Gostilno za dva

Jesen pri Krištofu

Gostilna za dva



5 komentarjev:

  1. Mmmmm na tole gostilno imam nadvse lepe spomine. Komaj čakam tudi jaz, da zadevo ponovim oz ponoviva ;). Lepe fotke, sem jih že na instagramu občudovala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito...Res lepe fotke. Bo treba na obisk :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaaaa... Krištof je zakon! Ma bi blo fino, če bi se tj zapeljale skupaj kaj?

    OdgovoriIzbriši
  4. waw, hvala za tole predstavitev, izgleda res čudovito! Vzeto na znanje, tko, da ko bom v bližini, se definitivno oglasiva na kosilce. ;)

    Pozdravček, M.*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...